Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Μας επιλέγετε ως εκπαιδευτές, γνωρίστε μας και ως συνεργάτες! Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε το βιογραφικό σας στην διεύθυνση: job@zografos.com

 
 [Ζητούμε Νέα, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών ή Γερμανικών και καλή χρήση Η/Υ, για το Υποκατάστημα Ζωγράφου, ωράριο διακεκομμένο, CV στο:job@zografos.com]

Επιλογή και Πρόσληψη

Η πρόσληψη ενός καινούριου στελέχους είναι μία σημαντική απόφαση, όχι μόνο για το νέο εργαζόμενο αλλά και για την εταιρεία, και συνεπώς πρέπει να δοθεί έμφαση για να διασφαλιστεί ότι ο νέος υπάλληλος – πέρα από τα καθαρά επαγγελματικά θέματα – μπορεί να γίνει καλός αντιπρόσωπος των αξιών και συμπεριφορών που επιθυμεί να προάγει η Zografos S.A.

Kάθε θέση εργασίας περιλαμβάνει στην περιγραφή της όλες τις λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν τις προδιαγραφές της θέσης. Αυτές οι λεπτομέρειες αφορούν τις κύριες αρμοδιότητες της θέσης, τις γνώσεις που πρέπει να έχει ο εργαζόμενος, τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την εκπλήρωση του ρόλου και τέλος τις ιδιότητες που θέλουμε να εκφράζουν μέσω των συμπεριφορών τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας...







Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σχολές Οδηγών Ζωγράφος: Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του μήνα!

Σχολές Οδηγών Ζωγράφος: Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του μήνα!:

Η προσφορά του μήνα!
Επενδύστε στην ζωή σας για την ζωή σας! Μάθετε να οδηγείτε με ασφάλεια, στις μοναδικές πιστοποιημένες Σχολές Ασφαλούς Οδήγησης στην Ελλάδα! Στις Πρότυπες Σχολές Οδήγησης  ΖΩΓΡΑΦΟΣ.
Πρότυπες Σχολές Οδήγησης ΖΩΓΡΑΦΟΣ®  Drive for Life! ©
Εμπιστευθείτε μας!
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους στις Πρότυπες Σχολές Οδήγησης  "ΖΩΓΡΑΦΟΣ" και εκμεταλλευτείτε την προσφορά του μήνα για απόκτηση άδειας οδήγησης:

Κάντε εγγραφή τώρα κλικάροντας εδώ!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Καλοκαίρι 2012

Καλοκαίρι 2012 
Για όσους είστε διακοπές, ή κάνετε διακοπές μαζί μας στην ποιό ωραία πόλη του κόσμου... Συνεχίστε να ντύνεστε και να οδηγείτε, όπως πρέπει...!



Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Οδική Ασφάλεια μια στάση ευθύνης!


Οδική Ασφάλεια μια στάση ευθύνης!
 

Με σύνθημα: Φέτος το καλοκαίρι, ας δείξουμε  στο δρόμο τον καλύτερο εαυτό μας. Ξεκίνησε τον Αύγουστο η μηνιαία καμπάνια για την Οδική Ασφάλεια της εταιρείας S& B στο νησί της Μήλου.

Η καμπάνια έχει στόχο την συμπεριφορά στον δρόμο των οχημάτων μεταφοράς μεταλλευμάτων και η συνύπαρξη με τους πολλαπλούς χρήστες που επισκέπτονται το νησί!
Η εκπαίδευση, επικαιροποίηση γνώσεων και η παρότρυνση των οδηγών βαρέων οχημάτων γίνεται από τις Πρότυπες Σχολές Οδήγησης Ζωγράφος, και ο κοινός παρονομαστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι:   Η οδική ασφάλεια μας αφορά όλους. Είναι στάση ευθύνης. Είναι στάση ζωής!