Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Έρευνα στις Μεταφορές Arena 2012


Έρευνα στις Μεταφορές Arena 201 

Είναι η κορυφαία εκδήλωση  για την έρευνα στις μεταφορές στην Ευρώπη, γίνεται κάθε 2 χρόνια τα κύρια ενδιαφερόμενα μέρη είναι όλοι… Εμπειρογνώμονες, φορείς, η βιομηχανία και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής

Είναι χαρά μας να σας προσκαλέσουμε στην Έρευνα στις Μεταφορές Arena Συνέδριο-TRA 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 23 με 26 Απρίλιος 2012. TRA2012 Συνέδριο θα συμβάλει στην καινοτομία στη βιώσιμη κινητικότητα για την Ευρώπη, φέρνοντας σε επαφή όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του συστήματος μεταφορών.

TRA 2012 θα είναι η πρώτη φορά, που  ασχολείται εκτενώς με όλους τους τρόπους επίγειων μεταφορών: οδικές, σιδηροδρομικές και τις πλωτές και υπογραμμίζουν διασυνδέσεις μεταξύ τους. Το κύριο θέμα της βοήθειας για το εμπόριο το 2012 είναι βιώσιμη κινητικότητα μέσω της καινοτομίας. TRA 2012 επιδιώκει να αντικατοπτρίζει τη διεπιστημονική φύση του τομέα των μεταφορών και, για το λόγο αυτό, απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και όλους τους επαγγελματίες, ανεξάρτητα από τους ρόλους τους (ερευνητές, επαγγελματίες, σχεδιαστές, κατασκευαστές, φορείς εκμετάλλευσης, διαχειριστές, εκπαιδευτές κ.λπ.). 

Η Έκθεση του διεθνούς εμπορίου θα είναι σε θέση κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης TRA 2012 στο πρόσφατα εγκαινιασμένο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο AICC).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου